De lichtstraten en overkappingen van Schep

Daglicht en beschutting – het zijn de specialisaties van Schep BV. Wij leveren en installeren lichtstraten en lichtkoepels van kunststof en glas, terrasoverkappingen in alle soorten en maten, carports en luifels. Daarnaast kan de doe-het-zelver ook bij ons terecht voor losse materialen om zelf aan de slag te gaan. Hier leest u meer over onze werkzaamheden en de verschillende mogelijkheden!

Lichtstraten en lichtkoepels

Wilt u een grotere keuken door een aanbouw zonder daglicht te verliezen? Wilt u meer licht in de gang of op zolder, maar is er geen ruimte voor nieuwe ramen? Of wilt u meer natuurlijk licht in uw werkplaats of fabriekshal? Een lichtstraat of -koepel biedt uitkomst. Zo kunt u kiezen voor een licht bollende of zelfs halfronde lichtstraat van kunststof. Kunststof lichtstraten zijn geschikt voor grote oppervlakken, zoals daken van bedrijfshallen, en garanderen blijvende daglichtinval. Ook kunststof lichtkoepels in verschillende maten behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een extra isolerende vierwandige lichtkoepel of een inbraakwerende lichtkoepel.


Een andere mogelijkheid is om een lichtstraat van glas te kiezen. Daarbij heeft u de keuze uit een zadeldak of lessenaar lichtstraat met triple glas als standaard. Een zadeldak lichtstraat heeft een stijlvolle klassieke uitstraling. Hierbij is het ook mogelijk om een zadeldak met schilden, waarbij ook de kopse kanten schuin zijn, te laten plaatsen. Een lessenaar lichtstraat heeft juist een moderne uitstraling en is ideaal voor uitbouwen en aanbouwen met platte daken. In de showroom van Schep BV in Wijchen kunt u hiervan voorbeelden zien ter inspiratie.

Overkapppingen

Neerslag – in Nederland ontkomt u er niet aan! Schep BV plaatst daarom diverse soorten overkappingen in de omgeving van Cuijk, Arnhem, Oss en Nijmegen. Een carport zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw auto of camper langer schoon en vorstvrij blijft. Wilt u ook tijdens een regenbuitje heerlijk buiten kunnen zitten? Kies dan voor een terrasoverkapping of veranda van hout of kunststof. Natuurlijk behoren ook lichtdichte dakplaten tot de mogelijkheid, zodat u op een hete zomerdag heerlijk in de schaduw kunt zitten. Ten slotte staan uw bezoekers nooit meer in de regen voor de deur te wachten met een van onze luifels. Perfect om uw bedrijfspand een uitnodigende uitstraling te geven!

Levering van dakramen en losse materialen

Gaat u liever zelf aan de slag of kiest u toch voor een dakraam in plaats van een lichtstraat? Wij leveren ook Velux dakramen (maar installeren deze niet) en alle materialen die u nodig heeft om zelf een terrasoverkapping te bouwen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse plaatmaterialen, zoals golfplaten, polycarbonaat kanaalplaten en veiligheidsglas.
Wilt u meer weten over onze lichtstraten, lichtkoepels, overkappingen of losse materialen? Neem contact op met Schep BV voor meer informatie over onze werkzaamheden, of kom langs bij onze showroom in Wijchen!

0 0
Feed