Diverse overkappingen voor uw terras, carport of luifel

Een overkapping biedt beschutting tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en harde wind. Van terrasoverkappingen om het hele jaar door heerlijk buiten te kunnen zitten tot carports om uw auto te beschermen en luifels voor een overdekte entree – Schep BV uit Wijchen adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat u in sommige gevallen een bouwvergunning moet aanvragen!

·
Wij verkopen 100% in de Benelux

geproduceerde systemen.Prachtige terrasoverkappingen voor elk terras


Lekker buiten een kop koffie drinken, een goed boek lezen of genieten van een lange avond op het terras – het is heerlijk op een milde lentedag, maar minder plezierig als het regent! Ook op een hete zomerdag wilt u waarschijnlijk niet de hele dag in de volle zon zitten. Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kunt u vaker en langer heerlijk buiten op het terras zitten.

Carports en luifels

Als u geen garage heeft of uw auto meestal op de oprit parkeert, is een carport een geweldige manier om uw auto langer schoon te houden en te beschermen tegen regen en vorst. Naast diverse carports voor auto’s biedt Schep BV ook carports voor campers aan. Zo blijft uw camper in goede conditie en staat deze altijd klaar voor uw volgende trip.

Voor een verzorgde en beschutte entree kiest u een van onze stijlvolle luifels. In onze eigen fabriek maken wij graag een luifel op maat voor uw voordeur of de entree van uw bedrijfspand. Ook kunt u natuurlijk kiezen uit diverse standaardafmetingen. Uw gasten hoeven nooit meer in de regen te wachten en uw pand krijgt een uitnodigende uitstraling.

Verschillende materialen voor overkappingen

Schep BV levert en installeert overkappingen van verschillende materialen en formaten in de regio’s Cuijk, Arnhem, Oss en Nijmegen. Hieronder leest u meer over de voor- en nadelen van de diverse materialen.  • Houten overkapping. Hout is een natuurlijk, voordelig en veelzijdig materiaal voor een overkapping. U moet een houten overkapping wel behandelen met lak of verf en goed te onderhouden om houtrot te voorkomen.
  • Aluminium overkapping. Aluminium is erg licht, roest niet en kan goed tegen warmte, waardoor het weinig onderhoud nodig heeft. Wel is een overkapping van aluminium duurder dan een houten overkapping. Wij verkopen 100% in de Benelux geproduceerde systemen.
  • Terrasoverkapping met doek. Een terrasoverkapping van hout of aluminium kan erg mooi gecombineerd worden met een waterdicht doek als beschutting tegen regen en zon. U kunt het doek opzij schuiven om van de zon te genieten. Wel moet het regelmatig schoongemaakt worden en kunt u het niet het hele jaar laten liggen.
  • Glazen overkapping. Een constructie van aluminium of hout kunt u ook combineren met glas, eventueel met een schaduwdoek voor uw terrasoverkapping. Een glazen overkapping is onderhoudsarm en makkelijk te reinigen met een vochtig doekje.
  • Overkapping van polycarbonaat. Polycarbonaat is een goed alternatief voor glas voor uw luifel, carport of terrasoverkapping. Het is ontzettend sterk en is dus bestand tegen harde wind en een dikke laag sneeuw. U kunt kiezen uit glashelder of gekleurd polycarbonaat. Deze overkapping is helaas niet krasvrij.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor terrasoverkappingen, carports en luifels? Neem vrijblijvend contact op met Schep BV om te bespreken welke overkapping het best bij uw huis en tuin in de omgeving van Cuijk, Arnhem, Oss of Nijmegen past.
0 0
Feed