Ontdek de blog van Schep BV uit Wijchen

 • 29/10/2020 0 Opmerkingen
  De lichtstraten en overkappingen van Schep

  Daglicht en beschutting – het zijn de specialisaties van Schep BV. Wij leveren en installeren lichtstraten en lichtkoepels van kunststof en glas, terrasoverkappingen in alle soorten en maten, carports en luifels. Daarnaast kan de doe-het-zelver ook bij ons terecht voor losse materialen om zelf aan de slag te gaan. Hier leest u meer over onze werkzaamheden en de verschillende mogelijkheden!

  Lees meer
 • 15/06/2020 0 Opmerkingen
  Diverse overkappingen voor uw terras, carport of luifel

  Een overkapping biedt beschutting tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en harde wind. Van terrasoverkappingen om het hele jaar door heerlijk buiten te kunnen zitten tot carports om uw auto te beschermen en luifels voor een overdekte entree – Schep BV uit Wijchen adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat u in sommige gevallen een bouwvergunning moet aanvragen!

  Lees meer
 • 03/01/2020 0 Opmerkingen
  Verbouwen: zo creëert u meer licht in uw woning

  Overweegt u uw huis uit te bouwen om een grotere keuken of een extra slaapkamer te creëren? Een uitbouw is een geweldige manier om voor meer ruimte in huis te zorgen, maar kan door het platte dak toch klein en donker aanvoelen. Bovendien kan een uitbouw betekenen dat er minder natuurlijk licht in de rest van uw huis terechtkomt. Een lichtstraat of lichtkoepel kan dan uitkomst bieden. Hieronder leest u meer over hoe u meer licht creëert in uw woning als u een uit- of aanbouw heeft.

  Lees meer
 • 03/12/2019 0 Opmerkingen
  Energie besparen met Triple glas

  Wilt u nieuwe ruiten in uw woning plaatsen om meer energie te besparen of zoekt u een energiezuinige oplossing voor de ramen in uw nieuwbouwhuis? Met Triple glas kunt u veel energie besparen ten opzichte van enkel glas, dubbel glas of zelfs HR++ glas. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij uw keuze voor Triple glas, zoals de dikte van het glas en het soort kozijnen. Lees verder voor uitgebreide informatie of stel uw vragen over Triple glas in Cuijk, Arnhem en Oss aan Schep en Zonen BV.

  Lees meer
 • moderne lichtstraat
  17/07/2019 0 Opmerkingen
  Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een lichtkoepel?

  Tegenwoordig kun je op verschillende manieren zorgen voor meer natuurlijk licht in je woning. Een van dé manieren om van veel licht te kunnen genieten binnen is door het plaatsen van een lichtkoepel. Omdat zo’n koepel op het dak wordt geplaatst, profiteer je van optimaal licht zonder daarbij in te hoeven leveren op privacy. Wanneer je nog helemaal nieuw bent in de wereld van lichtkoepels is het goed om te weten dat er een groot aanbod is. Daarom lees je in dit artikel meer over waar je op moet letten wanneer je een lichtkoepel aanschaft.

  Lees meer
 • Zadeldak lichtstraat
  21/06/2019 0 Opmerkingen
  Het verschil tussen een lichtkoepel en een lichtstraat

  Veel mensen weten prima wat het doel is van een lichtkoepel of een lichtstraat, maar hebben geen flauw idee wat het grote verschil is tussen beide toepassingen. Deze twee begrippen worden vandaag de dag nog steeds veel door elkaar gebruikt. Dat terwijl het toch echt twee verschillende toepassingen in je woning of kantoorpand zijn. Een overeenkomst is dat ze allebei zorgen voor meer natuurlijk licht in een ruimte. Wat precies de verschillen zijn tussen een lichtstraat en een lichtkoepel lees je hier.

  Lees meer