Lichtstraat met glas

Neem contact op

Zadeldak lichtstraat

De lichtstraat geeft veel daglicht en ruimte in uw woning. Krijg geen spijt, bezuinig er niet op, het is de kers op de taart.

Lessenaar lichtstraat

Voor een aanbouw van uw woning mag u de lessenaar lichtstraat niet missen, het verhoogt het wooncomfort aanzienlijk.

Glazen lichtstraten

Behalve kunststof lichtstraten, bieden wij ook glazen lichtstraten aan. Glas kan voordelen hebben, zo kunt u kiezen brandwerend glas - wel zo veilig.

Wij bieden twee soorten glazen lichtstraten aan: zadeldak lichtstraten en lessenaars lichtstraten. Mocht u nog steeds geen keuze gemaakt hebben? Kom gerust eens langs in onze showroom! Wij adviseren u graag.

Zadeldak lichtstraat

Creëer een fijne, lichte ruimte met een zadeldak lichtstraat

Een zadeldak lichtstraat geeft de uitstraling van een serre. Het maakt van uw kantoor, hobbykamer of woonkamer een lichte en uitnodigende ruimte om te verblijven.


Zadeldak met schilden

Een zadeldak lichtstraat met schilden is de chique variant op de gewone zadeldak uitvoering: de kopse kanten zijn dan ook schuin.

Lessenaars lichtstraat

De ideale lichtstraat voor uit- of aanbouw van uw woning

De dLux lessenaar-lichtstraat is de beste keuze voor meer daglicht in de uitbouw of aanbouw van uw woning. Deze lichtstraat neemt de functie van de (oude) pui over en belicht de al bestaande ruimte zo optimaal mogelijk. Wij leveren dit daklicht ook los van de muur, wij noemen ze dan vrijliggende lessenaar dLux.