Schep BV in Wijchen, voor uw lichtstraat met glas

Neem contact op

Zadeldak lichtstraat

Voor meer daglicht en ruimte in uw woning is een lichtstraat een goede keuze. Een zadeldak lichtstraat geeft uw ruimte een klassieke, stijlvolle uitstraling.

Lessenaar lichtstraat

Heeft u een aanbouw met een plat dak? Met een lessenaar lichtstraat baadt u in het daglicht. Een lessenaar lichtstraat geeft uw woning een modern tintje. Meer weten? Lees snel verder.

Glas lichtstraten

Behalve kunststof lichtstraten bieden wij ook glas lichtstraten aan. Wij bevelen tegenwoordig Triple glas aan, eigenlijk de huidige standaard. 


Wij bieden twee soorten glazen lichtstraten aan: zadeldak lichtstraten en lessenaar lichtstraten. Mocht u nog steeds geen keuze gemaakt hebben? Kom gerust eens langs in onze showroom in Wijchen. Wij adviseren u graag.

Zadeldak lichtstraat

Creëer een fijne, lichte ruimte met een zadeldak lichtstraat

Een zadeldak lichtstraat geeft uw ruimte de uitstraling van een serre. Het maakt van uw kantoor, hobbykamer of woonkamer een lichte en uitnodigende ruimte om te verblijven.

Zadeldak met schilden

Een zadeldak lichtstraat met schilden is de chique variant op de gewone zadeldak-uitvoering: de kopse kanten zijn dan ook schuin.

Lessenaar lichtstraat

De ideale lichtstraat voor de uit- of aanbouw van uw woning

De dLux lessenaar lichtstraat is de beste keuze voor meer daglicht in de uitbouw of aanbouw van uw woning. Deze lichtstraat neemt de functie van de (oude) pui over en belicht de al bestaande ruimte zo optimaal mogelijk. Wij leveren dit daklicht ook los van de muur, wij noemen ze dan een vrijliggende lessenaar dLux. Beglazing met triple glas heeft onze aanbeveling in het kader van energie besparing.