Niet alleen lichtstraten...

Neem contact op

Carports

Uw auto veilig en schoon voor de deur? Wij regelen het voor u met een carport geheel naar uw wens.

Luifels

Onze luifels zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook de nodige bescherming tegen neerslag. Wij maken graag een luifel op maat in onze eigen fabriek.

Veranda's

Wilt u ook meer genieten van het terras zonder steeds stoelen aan te dragen of schoon te maken. Wij hebben voor elk terras een oplossing.

Carports, luifels en veranda's

Naast kunststof of glazen lichtstraten bieden wij ook andere producten aan, zoals carports, luifels en terrasoverkappingen. Dat past zeker in uw (licht)straatje!

Carports

Uw auto veilig en schoon voor de deur? Met onze carports bent u ervan verzekerd dat uw auto langer schoon blijft. Wist u dat een carport er ook voor zorgt dat uw auto langer vorstvrij blijft in de winter? Laat Schep en Zonen BV uw auto beschermen met een van onze carports. Camper-Carports is een specialisme van ons.

Luifels

De entree is het visitekaartje van uw bedrijfspand. Verfraai de entree en kies voor een luifel van Schep en Zonen BV. Onze luifels zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook de nodige bescherming tegen neerslag. Wij leveren een grote diversiteit aan luifels met verschillende (standaard) afmetingen. Heeft u speciale wensen? Dan maken wij graag een luifel op maat in onze eigen fabriek.

Terrasoverkappingen

Wilt u altijd van uw terras genieten, of het nu regent of prachtig weer is? Dat kan met een terrasoverkapping. Zo'n overkapping geeft uw woning meerwaarde. Het is u waarschijnlijk wel opgevallen dat er steeds meer terrasoverkappingen worden gebouwd. Wij hebben een breed assortiment terrasoverkappingen in verschillende uitvoeringen. Geef uw woning meerwaarde en laat een terrasoverkapping op maat maken. 


Terrasoverkapping op hout

Wij beglazen uw houten onderconstructie op vakkundige wijze en hebben hiervoor verschillende deksystemen. De profielen en/of beglazing zijn ook los leverbaar. Neem contact op voor meer informatie en deskundig advies.


Zelf uw terrasoverkapping plaatsen

Ook voor de doe-het-zelver leveren we diverse verschillende overkappingen. De voordeligste optie voor een terrasoverkapping is het beglazen van een houten onderconstructie. Hiervoor leveren wij de beglazingsprofielen en de beglazing. Ook voor de vervanging van golfplaten hebben wij een goede oplossing om op de bestaande onderconstructie een lichtdoorlatend dak te maken. Wanneer gewenst worden één of meerdere platen lichtdicht uitgevoerd. Vraag naar de mogelijkheden en wij vertellen u graag meer!