Terrasoverkappingen op maat in Gelderland en daarbuiten

Neem contact op

Carports

Heeft u geen garage of is deze te klein voor uw auto? Schakel ons in voor stijlvolle carports die lang meegaan.

Luifels

Een luifel boven de voordeur of ingang van uw kantoor geeft uw pand net dat beetje cachet. Wij verzorgen op maat gemaakte luifels, helemaal naar uw wens. 

Veranda's

Heeft u weleens gedacht aan een veranda in uw tuin? Hiermee bepaalt u zelf of u in de schaduw wilt zitten of lekker in het zonnetje, en uw tuinmeubelen blijven altijd droog. 

Carports, luifels en veranda's

Naast kunststof of glazen lichtstraten bieden wij ook andere producten aan, zoals carports, luifels en terrasoverkappingen. Dat past zeker in uw (licht)straatje!

Carports

Uw auto veilig en schoon voor de deur? Met onze carports bent u ervan verzekerd dat uw auto langer schoon blijft. Wist u dat een carport er ook voor zorgt dat uw auto langer vorstvrij blijft in de winter? Laat Schep BV uw auto beschermen met een van onze carports. Wij zijn gespecialiseerd in carports voor campers.

Luifels

De entree is het visitekaartje van uw bedrijfspand. Verfraai de entree en kies voor een luifel van Schep BV. Onze luifels zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook de nodige bescherming tegen neerslag. Wij leveren een grote diversiteit aan luifels met verschillende (standaard) afmetingen. Heeft u speciale wensen? Dan maken wij graag een luifel op maat in onze eigen fabriek.

Terrasoverkappingen

Wilt u altijd van uw terras genieten, of het nu regent of prachtig weer is? Dat kan met een terrasoverkapping. Zo'n overkapping geeft uw woning meerwaarde. Het is u waarschijnlijk wel opgevallen dat er steeds meer terrasoverkappingen worden gebouwd. Wij hebben een breed assortiment terrasoverkappingen in verschillende uitvoeringen. Geef uw woning meerwaarde en laat een terrasoverkapping op maat maken.

Terrasoverkapping op hout
Wij beglazen uw houten onderconstructie op vakkundige wijze en hebben hiervoor verschillende deksystemen. De profielen en/of beglazing zijn ook los leverbaar. Neem contact op voor meer informatie en deskundig advies.

Zelf uw terrasoverkapping plaatsen
Ook voor de doe-het-zelver leveren we diverse overkappingen. De voordeligste optie voor een terrasoverkapping is het beglazen van een houten onderconstructie. Hiervoor leveren wij de beglazingsprofielen en de beglazing. Ook voor de vervanging van golfplaten hebben wij een goede oplossing om op de bestaande onderconstructie een lichtdoorlatend dak te maken. Wanneer gewenst worden één of meerdere platen lichtdicht uitgevoerd. Vraag naar de mogelijkheden en wij vertellen u graag meer!