Lees wat klanten vertellen over Schep BV in Wijchen

9.4

7 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
9

Fantastisch bedrijf, met kundige mensen en vriendelijk.

Na de storm van februari 2020, is de carport voor de helft opgeblazen. Na gesprek met firma Schep en een planning wanneer zij het konden Komen en het herstellen is geweldig uitgevoerd. Niets anders dan lof!! Huib.

Aanbevelen?

Ja

10/06/2020

Huib

10

Ervaring en deskundigheid ten top.

Er is naar onze wensen geluisterd en vervolgens is hier super vakkundig advies over gegeven en perfect naar volle tevredenheid uitgevoerd

Aanbevelen?

Ja

03/11/2019

Theo en Jannie

10

Prima

Onze lekkende lichtstraat is in twee dagen tijd gerepareerd en er is nieuw glas in gezet. Netjes, degelijk en met een goede communicatie over de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de kwaliteit ervan!

Aanbevelen?

Ja

27/10/2019

Hendrike

8

Prima advies, perfecte levering

Wij zijn zeer tevreden over de verstrekte informatie, productie, levering en plaatsing van onze lessenaar lichtkoepel in 2019. Uitvoering aluminium, 4m breed, 1.20 diep, 4 ramen. Prijs en kwaliteit zijn prima in verhouding. Onze aanbouw heeft nu een mooie licht-inval. Wij zouden bij een volgende aankoop weer naar Schep gaan.

Aanbevelen?

Ja

25/10/2019

Marianne Hendrik

9

wij hebben 2x het afgelopen jaar voor verschillende dakdelen een uitstekende service gekregen bij de

Allereerst moest er een koepel worden vervangen. Ze hebben ons meerdere mogelijkheden voor reparatie en vervanging gegeven en leggen het ook goed uit. Ten tweede het dak van onze overkapping. Prima meegedacht over het repareren en hoe het beter kon. Dank jullie wel hiervoor.

Aanbevelen?

Ja

24/10/2019

Henk

10

Schep BV komt gemaakte afspraken keurig na!

Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Het project is professioneel verlopen, er wordt netjes gewerkt!. Wensen van de klant worden beluisterd en er wordt moeite gedaan hier iets mee te doen. Alles wordt gedaan om een goed eindproduct/eindresultaat te bereiken, wat ook naar volle tevredenheid is gelukt.

Aanbevelen?

Ja

24/10/2019

VVEASSIST

10

Professioneel, zeer deskundig en een uitstekend resultaat

Na jaren te hebben geworsteld met een lekkende lichtstraat hebben de mannen van Schep onze lichtstraat gerenoveerd met een nieuw frame en nieuw glas. Het resultaat is prachtig. Wij zitten weer droog! Bedankt voor de goede voorlichting en het nette werk.

Aanbevelen?

Ja

23/10/2019

Herman