Logo Schep lichtstraten en overkappingen

lichtstraten

hulp nodig bij uw keuze? kom langs in onze showroom in Wijchen. Wij adviseren u graag!

Lichtstraat anatraciet van Schep Lichtstraten Wijchen
Lichtstraten glas

lessenaar

De dLux lessenaar lichtstraat is de ideale lichtstraat voor de uit- of aanbouw van uw woning. Deze lichtstraat neemt de functie van de (oude) pui over en belicht de al bestaande ruimte zo optimaal mogelijk. Wij leveren dit daklicht ook los van de muur; dit is de vrijliggende dLux lessenaar. Heeft u een aanbouw met een plat dak? Met een lessenaar lichtstraat baadt u in het daglicht. Een lessenaar lichtstraat geeft uw woning een modern tintje. Beglazing met triple glas wordt geadviseerd in het kader van energie-besparing.

Lichtstraten glas

zadeldak

Naast lessenaars lichtstraten bieden wij ook zadeldak lichtstraten aan. Een zadeldak lichtstraat geeft uw ruimte een luxere uitstraling. Daglicht maakt van iedere kamer een uitnodigende ruimte om te verblijven. Tripleglas wordt ook hierin geadviseerd vanwege de betere isolatie.

Een speciale variant van het zadeldak is het toepassen van schilden. (Wolfsseind) De kopse kanten zijn dan ook schuin.

Lichtstraten

Kunststof

Wilt u meer daglicht in uw woonkamer, kantoor of slaapkamer en is een raam geen optie? Een lichtstraat of lichtkoepel is dan een goede keuze. Wist u dat daglicht door het dak 3 keer zo efficiënt is als belichting door eenzelfde formaat raam in de gevel?

Bent u toe aan een lichtere woning? Laat dan een kunststof lichtstraat plaatsen door een ervaren specialist. Door te kiezen voor een kunststof lichtstraat bent u verzekerd van het meest duurzame materiaal. 

Een kunststof lichtstraat is tevens de best verkochte lichtstraat voor (grote) bedrijfshallen. Deze lichtstraat met polycarbonaat kanaalplaten zorgt gegarandeerd voor een blijvende daglichtinval. Een halfronde lichtstraat behoort ook tot de mogelijkheden.  Dit wordt meestal met een massieve plaat gerealiseerd. 

Scroll naar boven