Logo Schep lichtstraten en overkappingen

overkappingen

hulp nodig bij uw keuze? kom langs in onze showroom in Wijchen. Wij adviseren u graag!

Overkapping tuin
overkappingen

terrasoverkappingen

Wilt u altijd van uw terras genieten of het nu regent of prachtig weer is? Dat kan met een terrasoverkapping. Geef uw woning meerwaarde en laat een terrasoverkapping op maat maken.

Het is u waarschijnlijk wel opgevallen dat er steeds meer terrasoverkappingen worden gebouwd. Wij hebben een breed assortiment terrasoverkappingen in verschillende uitvoeringen.

Terrasoverkapping op hout

Wij beglazen uw houten onderconstructie op vakkundige wijze en hebben hiervoor verschillende deksystemen. De profielen en/of beglazing zijn ook los leverbaar.

terrasoverkapping zelf plaatsen of renoveren

Ook voor de doe-het-zelver leveren we diverse overkappingen. De voordeligste optie voor een terrasoverkapping is het beglazen van een houten onderconstructie. Hiervoor leveren wij de beglazingsprofielen en de beglazing. Ook voor de vervanging van golfplaten hebben wij een goede oplossing om de bestaande onderconstructie een lichtdoorlatend dak te maken. Wanneer gewenst worden één of meerdere platen lichtdicht uitgevoerd.

overkappingen

carports

Uw auto veilig en schoon voor de deur? Met onze carports bent u ervan verzekerd dat uw auto langer schoon blijft. Wist u dat een carport er ook voor zorgt dat uw auto langer vorstvrij blijft in de winter? Laat ons uw auto beschermen met een van onze carports. Wij zijn gespecialiseerd in carports voor campers.

overkappingen

luifels

De entree is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Verfraai de entree en kies voor een van onze luifels. Onze luifels zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook de nodige bescherming tegen neerslag.

Wij leveren een grote diversiteit aan luifels met verschillende (standaard) afmetingen. Heeft u speciale wensen? Dan maken wij graag een luifel op maat in onze eigen fabriek.

dakramen

VELUX

We hebben een ruim assortiment Velux dakramen op voorraad. Wij leveren deze, maar bouwen ze niet in. Daarvoor kunnen wij wel diverse adressen aanbevelen.

Scroll naar boven