Logo Schep lichtstraten en overkappingen

overkappingen

hulp nodig bij uw keuze? kom langs in onze showroom in Wijchen. Wij adviseren u graag!

Overkapping tuin
overkappingen

terrasoverkappingen

Wilt u altijd van uw terras genieten of het nu regent of prachtig weer is? Dat kan met een terrasoverkapping. Geef uw woning meerwaarde en laat een terrasoverkapping plaatsen.

Het is u waarschijnlijk wel opgevallen dat er steeds meer terrasoverkappingen worden gebouwd. Wij hebben een breed assortiment terrasoverkappingen in standaard maten en maatwerk.

Terrasoverkapping op hout

Uw houten onderconstructie kunnen wij op vakkundige wijze beglazen. Wij hebben hiervoor diverse profielsystemen beschikbaar.  Zelf monteren? Geen enkel probleem.

Terrasoverkapping zelf plaatsen of renoveren

Wij bieden complete bouwpakketten aan. Losse materialen om uw bestaande constructie opnieuw te beglazen/beplaten is natuurlijk ook mogelijk.

overkappingen

carports

Uw auto veilig en schoon voor de deur? Met onze carports bent u ervan verzekerd dat uw auto langer schoon blijft. Wist u dat een carport er ook voor zorgt dat uw auto langer vorstvrij blijft in de winter? Laat ons uw auto beschermen met een van onze carports. Wij zijn tevens gespecialiseerd in carports voor campers.

overkappingen

luifels

De entree is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Verfraai de entree en kies voor een van onze luifels. Deze zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook de nodige bescherming tegen neerslag.

Wij leveren een grote diversiteit aan luifels met verschillende afmetingen. Heeft u speciale wensen? Dan maken wij graag een luifel op maat in onze eigen fabriek.

dakramen

VELUX

We hebben een ruim assortiment Velux vensters en raamdecoratie op voorraad. 

Scroll naar boven